Aktualen urnik pisarne BZS

Urnik in kontakti pisarne Balinarske zveze Slovenije

Pisarna Balinarske zveze Slovenije, Tržaška 2, 1000 Ljubljana) pod vodstvom Simon Maljevca deluje po ustaljenem urniku.

Pisarna Balinarske zveze Slovenije je odprta predvidoma vsak dan od ponedeljka do petka, po potrebi pa tudi ob koncih tedna.

Preko spodnjih kontaktov vam bo Simon Maljevac stalno dosegljiv. Zaradi učinkovitejšega dela in lažjega usklajevanja ob obilici sestankov in terenskem delu ter zadolžitvah na mestu tiskovnega predstavnika BZS bodo strankam vsakodnevno na voljo uradne ure. To nikakor ne pomeni, da bo pisarna odprta zgolj v tem času, saj se bomo trudili, da vam bomo na razpolago vedno, ko boste to potrebovali. Za najavo sestanka nas lahko kontaktirate preko spodnjih kontaktov.

Urnik pisarne BZS: 24.2.2020 - 28.2.2020

ponedeljek, 24.2.2020: 7.00 - 15.00 (uradne ure od 12.00 - 14.00)

torek, 25.2.2020: 7.00 - 15.00 (uradne ure od 9.00 - 12.00)

sreda, 26.2.2020: 7.00 - 15.00 (uradne ure od 9.00 - 12.00)

četrtek, 27.2.2020: 7.00 - 17.00 (uradne ure od 12.00 - 15.00)

petek, 28.2.2020: 7.00 - 13.00 (uradne ure od 09.00 - 12.00)

O vseh spremembah urnika pisarne BZS vas bomo redno obveščali preko posebnega obrazca na naši spletni strani (Aktualen urnik pisarne BZS).

Kontakti pisarne BZS

Naslov: Balinarska zveza Slovenije, Tržaška 2, 1000 Ljubljana