Balinarski utrinki

Anže Petrič kandidat za naj športnika Primorske

Med šesterico kandidatov za najboljšega športnika Primorske v letu 2019 v moški konkurenci je tudi član moške članske balinarske reprezentance Anže Petrič.

Predstavniki medijev slovenskih programov RAI za FJK, Primorskega dnevnika, spletne strani slosport.org, Radia Koper, TV Koper-Capodistria ter Primorskih novic so predstavili šesterico kandidatov za najboljšega športnika Primorske za leto 2019 v moški kategoriji.

Med njimi je tudi balinar Anže Petrič iz Gradišča pri Vipavi, ki je skupaj za Alešem Borčnikom na novembrskem svetovnem prvenstvu v Turčiji v štafetnem zbijanju osvojil naslov svetovnega prvaka.

Že 36. izbor najboljših športnikov Primorske bo potekal 19. decembra v Kopru, Petrič pa se bo za laskavo lovoriko potegoval s kanuistom na divjih vodah Luko Božičem, kapetanom košarkarjev Sixt Primorske Alenom Hodžićem, članom srebrne odbojkarske zasedbe Janijem Kovačičem, kolesarjem Janom Tratnikom in zamejskim odbojkarjem Jernejem Terpinom.

- Tudi nekaj presežkov - Primorske novice
- Naš športnik 2019: kandidati so ...