Balinarski utrinki

Laura Škoberne zmagovalka mastersa

Minuli konec tedna se je na baliniščih BŠK Krim odvijal štirinajsti masters. Nastopilo je osem najbolje ocenjenih igralk v letošnjem letu. V dveh tekmovalnih dneh so se pomerile v štirih disciplinah. Na koncu je bila najuspešnejša najmlajša med vsemi članica ljubljanskega Krima Laura Škoberne, ki je bila najboljša v igri v krog in natančnem zbijanju, tretje mesto je dosegla v hitrostnem zbijanju ter sedmo mesto v posamični igri klasično. Skupaj je tako zbrala 28 točk in tako osvojila končno prvo mesto, drugo mesto je osvojila Nina Volčina z istim številom točk, vendar z manj osvojenimi  boljšimi mesti, prav tako članica Krima, tretje mesto  Jenčič  Sara, članica Krima in četrto mesto Vorih Ana,članica Krima.

Pohvaliti velja organizacijo in tekmovalke same, ki so v tem delu sezone prikazale odlične igre. Poudariti pa je treba, da je letos leto naših najmlajših balinark, saj je na mastersu zmagala Laura Škoberne, balinarka leta pa bo Nina Volčina.

Končni vrstni red:

1. ŠKOBERNE LAURA ( Krim )- 28 točk