Rekreacijske lige po Sloveniji

Končala se je Gorenjska liga starejših članov 2020. Ligaško tekmovanje je potekalo v dveh skupinah. Tekmovali so lahko registrirani in neregistrirani tekmovalci, ki so dopolnili najmanj 55 let in starejši. Trata mladi in Jesenice sta se kot zmagovalca skupin pomerila za prvo mesto. Boljši so bili Škofjeločanj, ki so slavili na obeh tekmah. Šenčur in Gorje sta se kot drugouvrščeni ekipi rednega dela pomerili za končno tretje mesto. Boljši so bili Šenčur, ki so na domači tekmi zmagali, na gostovanju pa remizirali.

Finalisti Gorenjske lige, Veterani Trata - Jesenice

GORENJSKA LIGA STRAREJŠIH ČLANOV - SEVER

22. krog: Kokra - Milje 6:6, Loka 1000 - Predoslje 8:4, Gorje - Jesenice 6:6, Visoko Rapa - Radovljica 9:3, Primskova - Sava 4:8.

Končni vrstni red: Jesenice 28, Gorje 25, Sava 24, Visoko Rapa 22, Loka 1000 21, Milje 21, Primskovo 20, Radovljica 18, Lesce 16, Kokra 15, Predoslje 10.

GORENJSKA LIGA STRAREJŠIH ČLANOV - JUG

18. krog: Planina - Čirče VAN-DEN 10:2, Trata veterani - Šenčur 10:2, Tržič AC Žepič - Hrušica 10:2, Bratov Smuk - Bistrica 7:5, Huje - Podnart 8:4.

Končni vrstni red: Trata veterani 32, Šenčur 21, Podnart 20, Bratov Smuk 20, Bistrica 19, Tržič AC Žepič 17, Čirče VAN-DEN 13, Planina 13, Hrušica 13, Huje 13.

GORENJSKA LIGA STAREJŠIH ČLANOV ZA 1 - 4 MESTA

Jesenice - Trata veterani 4:8, Šenčur - Gorje 10:2

Trata veterani - Jesenice 7:5, Gorje - Šenčur 6:6

Končni vrstni red - liga starejših članov 2020: Trata veterani, Jesenice, Šenčur, Gorje, Sava Kranj. Visoko Rapa, Loka 1000, Milje, Podnart, Primskovo Kranj, Bratov Smuk Kranj, Bistrica pri Tržiču. Radovljica, Tržič AC Žepič, Lesce, Kokra Kranj, Čirče VAN-DEN, Planina Kranj, Hrušica, Huje kranj, Predoslje.

1. GORENJSKA LIGA 2021

1. krog: Bratov Smuk - Milje 12:6, Huje - Loka 1000 12:6

2. krog: Milje - Huje 9:9, Jesenice - Bratov Smuk 14:4

3. krog: Loka 1000 - Milje 12:6, Huje - Jesenice 11:7

4. krog: Jesenice - Loka 1000 14:4, Bratov Smuk - Huje 12:6

5. krog: Milje - Jesenice 8:10, Loka 1000 - Bratov Smuk 3:15

Lestvica: Jesenice 6, Bratov Smuk 6, Huje 5, Loka 1000 2, Milje 1.

OBZ Slovenska Istra

7. krog: Jagodje Dobrava - Modri val preloženo, 4. julij - Trta Sveti Anton 8:14, Hrvatini - Pobegi 13:9, Padna - Korte Izola 16:6, Oljka Škofije prosta. 8. krog: Pobegi - Padna 4:18, Trta Sveti Anton - Hrvatini 18:4, Modri val - 4. julij 6:16, Oljka Škofije - Jagodje Dobrava 15:7, Korte Izola prosti.

Lestvica: Trta Sveti Anton 14, 4. julij 12, Padna 9, Korte Izola 8, Oljka Škofije 7, Hrvatini 5, Modri val 4, Pobegi 2, Jagodje Dobrava 1 točka.

Ženska liga OBZ Slovenska Istra

5. krog: Pobegi - 4. julij 10:0, Antena - Čežarji preloženo, Jagodje - Modri val 2:8, Izola prosta.

Lestvica: Modri val 8, Čežarji, Izola in Pobegi 4, Antena in Jagodje 2, 4. julij brez točk.

1. liga OBZ Nova Gorica

7. krog: Šempeter - Orehovlje 15:3, Podskala - Slatna 12:6, Kras - Renče 10:8, Gorica - Hubelj 4:14.

Lestvica: Šempeter 13, Kras 10, Podskala 9, Hubelj 8, Renče 7, Slatna 5, Gorica in Orehovlje 2 točki.

2. liga OBZ Nova Gorica

7. krog: Deskle - Soča 7:9, Rombon - Cerkno 10:6, Kanal prost.

Lestvica: Soča 12, Deskle 8, Kanal 4, Cerkno in Rombon 2 točki.