Sprejem na ministrstvu za šport

cool image

Danes dne13.septembra je v prostorih Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, v.d. direktor direktotata za šport mag. Drago Balent sprejel dobitnike in dobitnice medalj z letošnjih svetovnih balinarskih prvenstev za članice in mladince ter evropskega prvenstva za člane.

Mag. Balent je priznal, da tako obširne delegacije športnikov, ki bi v enem letu osvojila kar 12 medalj še ni gostil, saj so se vabilu z izjemo Nine Novak, odzvali vsi letošnji dobitniki in dobitnice medalj, s svojimi trenerji in predsednikom ter sekretarjem Balinarske zveze Slovenije.

Predsednik BZS  Sandi Kofol je svojega gostitelja seznanil z organiziranostjo balinarske zveze in z doseženimi rezultati in uspehi slovenskega balinanja ter predvidenimi aktivnostmi v naslednjih letih. Mag. Balant se je s predsednikom Kofolom dogovoril o skorajšnjem srečanju, na katerem bosta proučila vse možnosti nadaljnjega, sicer uspešnega sodelovanja med ministrstvom, fundacijo in BZS, glede sofinanciranje načrtovanih projektov v balinanju  in ob slovesu, zaželel balinarjem in balinarkam veliko uspeha in odmevnih rezultatov tudi v prihodnji sezoni.

cool image