Reprezentantje v Goriških Brdih

V nedeljo 25. 11. 2012 smo v BK Goriška Brda gostili Aleša Borčnika, Davorja Janžiča in Jureta Kozjeka, ki so opravili trening z našimi mladimi balinarji. Srečanje je poželo veliko odobravanje med samimi mladimi balinarji našega kluba. Med opazovalci tega skupnega treniga so bili starši, nekateri balinarji kluba pa tudi nekaj balinarjev iz ostalih klubov OBZ NovaGorica. Po končanem treningu smo pripravili topel obrok hrane za vse. Seveda se je po odhodu reprezentantov razvila konstruktivna debata med starši, vodstvom kluba in ostalimi člani kluba. Bili smo enotnega mnenja, da je ta dogodek zadetek v polno. Za kaj? Otroci so se počutili zelo pomembne saj so trenirali z svetovnimi prvaki in reprezentanti. Delali so disciplinirano, ubogljivo in srčno, saj so želeli pokazati reprezentantom, da tudi oni nekaj znajo. Po triinnpol urnem treningu, čeprav nekoliko utrujeni, so bili otroci vidno srečni. Po končanem trenigu so že začeli spraševati ali bomo to ponovili in kdaj. V klubu bomo njihovim željam, jasno da, ugodili. Pa še nekaj o Alešu, Davorju in Juretu. Fantje imajo potrpljenje, znanje in pravi pristop. Takšno je bilo mnenje staršev in vseh nas ostalih balinarjev, ki smo si to ogledali. Tisti, ki se z mladimi intenzivno ukvarjamo se zavedamo, da se v enem treningu ne da veliko naučiti. Pridobiš pa lahko ogromno izkušenj in koristnih nasvetov, kar je pomembno tudi za nas mentorje. Predsednik BZS bi rekel " Več glav, več ve". Za to bi mu v imenu BK Goriška Brda rekel, Sandi, "Dobra Poteza".

cool image