Velik uspeh mladih Postojnčanov

V  Postojni  je v  soboto  potekal  vsakoletni  mednarodni mladinski  turnir U-18  za  pokal  POSTOJNSKE  JAME. Udeležile  so se  ga  ugledne  dvojice  iz  Hrvaške  in  Slovenije. Ob  spremenljivem  vremenu   je  turnir  potekal  na  balinišču B.K. Postojna  in  v  balinarski  dvorani. Iz  Hrvaške  so  se  turnirja udeležile  dvojice   Jadranovega, Vargona  in  Lovrana.  Iz Slovenije  dve  dvojici  iz Kort, dvojica  iz  Idrije  in  dve dvojici  Postojnske  jame.

Zmagovalna  dvojica  je bila  dvojica  Postojnske  jame  MIA  ŠVARA in  NIK  ŠVARA ,  ki  je  v  finalu  z  odlično  predstavo z  9 : 4 premagala  reprezentančno  dvojico  iz  Jadranovega  ŠABAN  KARLO in  ŠIPEK  LOVRO.  Domačemu  uspehu  sta  dodala  še  s  tretjim mestom  nova  člana  Postojnske  jame  GAŠPER  SEDMAK  in  DOMEN SEDMAK,  ki  sta  bila  boljša z  12 : 11 od  dvojice  Vargona  iz Reke VUKELIČ  KARLO  in  PETZ  LEON.  Za  spominske  nagrade  sta poskrbela  Postojnska  jama  in Unika.