Rekreacijske lige

V teku so rekreacijske lige v Območnih balinarskih zvezah. Vabimo organizatorje rekreacijskih lig, da nam na e pošto:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  redno pošiljajo rezultate, lestvice in fotografije za objavo na spletni strani Balinarske zveze Slovenije.

ŠTAJERSKA LIGA UPOKOJENCEV

1. LIGA

6. KROG
BK BALINC POLZELA - BK CELEIA CELJE 7:3
DU VELENJE - BŠDU PREMOGOVNIK 5:5
BK ŽALEC- KU GORENJE 8:2
DU VINSKA GORA - PROST

Lestvica po 6. krogu: BK BALINC POLZELA 8, BŠDU PREMOGOVNIK 8, DU VELENJE 6, DU VINSKA GORA 5, KU GORENJE 5, BK ŽALEC 4, BK CELEIA CELJE 0.

2. LIGA

5. KROG
 PDU KAVČE - BS VRBNO -VRBICA 8:0
BK TOPOLŠICA - PDU GORICA 2:6
DU DOBRNA - DU ŠOŠTANJ 2:6

Lestvica po 5. krogu: DU ŠOŠTANJ 9, PDU KAVČE 6, BK TOPOLŠICA 5, PDU GORICA 5, BS VRBNO-VRBICA 4, DU DOBRNA 1.

REKREACIJSKA LIGA SLOVENSKE ISTRE

10. KROG
MAREZIGE - PGD DOL 4:4
KAMPEL BREDA - SKALA KUBED 4:4
ANKARAN - POMJAN 4:4
POMPJERI SEČOVLJE - ANTENA PORTOROŽ 2:6

Lestvica po 10. krogu: SKALA KUBED 18, POMPJERI SEČOVLJE 18, ANTENA PORTOROŽ 17, MAREZIGE 17, KAMPEL BREDA 16, PGD DOL 15, POMJAN 11, KOŠTABONA 6, ANKARAN 2.

KOROŠKA BALINARSKA LIGA - MOŠKI 2019/20

V ligi nastopajo balinarji in balinarke iz 7 društev ; DU Mežica, DU Prevalje, DU Ravne na Koroškem, DU Dravograd, DU Muta, DU Slovenj Gradec in ŠD Leše.

LEŠE - MUTA 13 : 6 / 11 : 9
SLOVENJ GRADEC - RAVNE 6 : 8 / 9 : 4
PREVALJE - DRAVOGRAD 5 : 5 / 5 : 10

Lestvica po 7. krogu: MEŽICA 18, SLOVENJ GRADEC 17, DRAVOGRAD 14, PREVALJE 12 RAVNE NA KOROŠKEM 11, LEŠE 10, MUTA 2.

KOROŠKA BALINARSKA LIGA - ŽENSKE 2019/20

LEŠE - MUTA 6 : 5 / 5 : 7
SLOVENJ GRADEC - RAVNE 5 : 5 / 6 : 3
PREVALJE - DRAVOGRAD 0 / 0l

Lestvica po 7. krogu: RAVNE NA KOROŠKEM 19, SLOVENJ GRADEC 17, PREVALJE 17, MEŽICA 13, MUTA 7, DRAVOGRAD 6, LEŠE 5.

MEDOBČINSKA LIGA KOZJANSKO

6. KROG
GROBELNO 2 - ROGAŠKA JSMM 4:4
ŠMARJE - ŠENTJUR 4:4
GORICA - GROBELNO 1 8:0
BISTRICA - ROGAŠKA VETERANI 6:2

Lestvica po 6. krogu: GORICA 10, ROGAŠKA VETERANI 8, BISTRICA 7, ROGAŠKA JSMM 6, ŠTORE 5, GROBELNO 2 4, ŠMARJE 3, GROBELNO 1 2, ŠENTJUR 1.

MEDOBČINSKA LIGA KOZJANSKO

GORICA - BISTRICA 5:3
ŠENTJUR - GROBELNO 1 4:4
ROGAŠKA JSMM - ŠMARJE 2:6
ŠTORE - GROBELNO 2 8:0

Lestvica po 7. krogu: GORICA 12, BISTRICA 9, ROGAŠKA VETERANI 8, ŠTORE 7, ROGAŠKA JSMM 6, ŠMARJE 5, GROBELNO 2 4, GROBELNO 1 3, ŠENTJUR 2.