Anin balinarski turnir v Rogaški Slatini

Balinarsko športno društvo (BŠD) Rogaška Crystal je v Športni dvorani Balinček v Rogaški Slatini organiziralo tradicionalni Anin balinarski turnir. Sodelovale so ekipe; BŠK Polje Ljubljana, Šola balinanja AK, Žalec, Bar Bolšec, Porčič, Grobelno 1, Grobelno 2, Rogaška Crystal, Veterani Rogaška, Združena in ekipa Vlado, Pero, Jože.

Udeležence je pozdravil Jani Božak, podžupan občine Rogaška Slatina. Jože Verk, predsednik BŠD Rogaška Crystal je med nagovorom pozdravil David Letnikovski, nekdanjega trenerja slatinske ekipe, Brigito Hribar, predsednico Komisije ženskega balinanja pri Balinarski zvezi Slovenije. Velika pozornost je bila usmerjana na ekipo Šole balinanja AK z 11. letnim  Tomažem Bogatajem, 13. letnim Urbanom Hiti in znanim športnikom in balinarjem Igorjem Isteničem. Prvo mesto je osvojila ekipa Rogaška Crystal, drugo BŠK Polje Ljubljana, tretje ekipa Vlado-Pero-Jože in četrto ZDRUŽENA.

Tekst in foto: Milenka Blažević, dopisnica