Izšla balinarska poezija "Sonce na balinišču"

Član izolskega Jadrana Marko Matičetov je pred dnevi izdal zbirko balinarske poezije "Sonce na balinišču", ki je že na voljo tudi širšemu občinstvu.
"Z balinanjem sem se začel ukvarjati pred dobrima dvema letoma in me je tako navdušilo, da sem v kratkem času napisal precej pesmi o balinanju, ki so zdaj dočakale knjižno izdajo pod naslovom Sonce na balinišču. Pred tem sem izdal štiri druge pesniške zbirke na druge tematike. Ta zbirka pa je skoraj v celoti posvečena balinanju, kar je unikum v slovenskem, če ne tudi svetovnem merilu," je pojasnil balinar in poet Marko Matičetov.

Zbirka 40 pesmi "Sonce na baliinišču" stane 10 evrov in jo lahko naročite neposredno pri avtorju preko elektronske pošte:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali tel. št.: 051 266 558. Knjigo bo dostavljena po pošti, lahko pa jo prevzamete tudi osebno v Izola ali Luciji.

Kdor nima sreče.

S samim sabo.
Jo najde z drugimi na balinišču.
Z enimi lahko balina.
Z drugimi igra briškolo in trešet.
(Kdor ne najde sreče pri balinanju,
jo najde v kartah.)
Za mizami pod borovci.
Paziti mora samo,