Reprezentance

Uspešno oddelane priprave

Podrobnosti

Od srede do petka je v balinarski dvorani na ljubljanskem Rakovniku tridnevne priprave oddelala pomlajena ženska reprezentanca. 

Selektor Miha Sodec je na treningih preizkusil naslednje igralke: Nino Volčina, Brino Starčevič (obe BŠK Krim Ljubljana), Evo Žerjal (Agrochem Hrast Kobjeglava), Tino Fermo, Lauro Fermo in Janjo Roj (ŠB Korte Izola), Rebecco Martulaš, Mio Švara, Mio Žigman in Aneto Fidel (vse Pivka Oro Met).

Punce so se izkazale s prizadevnostjo, tako da sta bila selektor Miha Sodec in njegov pomočnik Milan Bozovičar po zaključku priprav upravičeno zadovoljna. “Priprave so potekale v skladu z načrtom. Vesel sem, da so punce prikazale veliko željo po napredku. Upam, da bomo to večkrat ponovili. Še več truda bo potrebno vložiti pri delu v klubih, saj bodo lahko le na ta način dodatno napredovale, kar si vsi skupaj želimo,” je pojasnil Sodec.

Do konca leta ima Balinarska zveza Slovenije v načrtu še kar nekaj priprav vseh reprezentančnih selekcij, natančni termini in lokacije pa bodo odvisno od razmer v državi.

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije