Zahvala tudi dekletom

Rad bi se zahvalil vsem igralkam, ki so nastopile na zadnjem svetovnem prvenstvu v Manisi. Pohvala gre za rezultate, dosežke, posebna pohvala pa gre za profesionalen pristop do igre. Hvala Tadeja, Nina, Ana in Denis. Vaš trud in kvalitetne priprave niso bile zaman. Zahvala gre tudi selektorju Milanu za njegovo zagnanost in delo ter maserki Miji, ki je bila na prvenstvu tudi zelo pomemben košček v mozaiku uspehov. Mislim, da smo skupaj zelo profesionalno opravili vsak svoje delo na tem prvenstvu.

cool image

Zahvalil bi se tudi vsem tistim, ki ste doma v Sloveniji poskrbeli, da so novice iz Turčije prišle do naših navijačev in tudi to tistih, ki balinanja ne poznajo najbolje. Hvala Zdenku, Dušanu, Boštjanu, Danijelu in Simonu. Seveda moram izpostaviti in se zahvaliti še Mihi, ki je veliko truda in časa vložil kot trener z našimi balinarkami. Na koncu pa hvala tudi Alešu, Juretu in Davorju, ki so se v zadnji fazi priprav tudi vključili in pomagali našim reprezentantkam.

Sandi Kofol - predsednik BZS