Državna prvenstva

Hrast-Pliskovica državni prvaki

V Sežani je bil ta konec tedna zaključni turnir državne lige v kategoriji U14. Nastopale so štiri najboljše ekipe po rednemu delu: Š.B.Korte Izola 2, Postojnska jama, mešana ekipa Hrast-Pliskovica in Skala. V polfinalu razigravanju za prvaka je ekipa Hrast-Pliskovica brez težav premagala ekipo Š.B.Korte Izola. V drugem paru med ekipama  Postojnska jama  in Skalo pa je bil dvoboj vse do zadnjih iger izenačen. Za prvaka sta se borili ekipi Hrast Pliskovica in Skala, za tretje mesto pa ekipi Postojnska jama in Š.B. Korte Izola 2.

Mladi balinarji ekipe Hrast Pliskovica so brez težav premagale vrstnike Skale in tako postali prvaki lige v najmlajši kategoriji U14. Tudi  Postojnska jama ni imela pretežkega dela z Š.B.Korte Izola. Oba finalna obračuna sta bila odločena že pred zadnjima igrama.
Končni vrstni red:
  1. HRAST PLISKOVICA