Prijave za DP v zbijanjih za ženske in informacije o Pokalu BZS za članice

Podrobnosti

V nedeljo, 20. 9. 2020, bo v Bistrici pri Tržiču potekalo državno prvenstvo v natančnem in hitrostnem zbijanju za ženske, prihodnji teden pa bodo s tekmovanjem pričeli tudi klubi v ženskem pokalnem tekmovanju.

Rok za prijave za nastop na ženskem državnem prvenstvu v natančnem in hitrostnem zbijanju je izjemoma podaljšan do torka, 15. 9. 2020, do 23.59 ure. 

Prijave sprejema komisija z žensko balinanje na elektronskem naslovu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Ob zadostnem številu prijavljenih mladink (4) bodo na državnem prvenstvu razglašene tudi najboljše tekmovalke v tej kategoriji.

Predviden termin za tekme prvega kroga tekmovanja za Pokal BZS za članice je sreda, 16. 9. 2020, ob 17.30 uri. Vsi obračuni prvega kroga morajo biti v skladu s pravili in z dogovorom med kluboma odigrani najkasneje do 15.10.2020. 

Žreb prvega kroga bo na sporedu v petek, 11.9. 2010.

Prijavljeni klubi, pari prvega kroga, podrobnejša navodila in sodniški zapisnik bodo objavljeni na spletni strani BZS in poslani sodelujočim klubom po elektronski pošti takoj po opravljenem žrebu.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije