Opravljen žreb Pokala BZS za članice

Podrobnosti

Komisija za žensko balinanje je v petek, 11.9.2020, opravila žreb pokalnega tekmovanja v ženski konkurenci. Na tekmovanju za Pokal BZS bo sodelovalo 14 klubov: 8 klubov 1. lige - članice, za katere je udeležba obvezna in 6 prijavljenih klubov.

Klubi, ki so se prijavili na pokal: ŠD 2. oktober Pobegi-Čežarji, Modri Val, Jadran Izola, BK Postojna, Tičnica Rakek, Logatec,

Klubi 1. lige – članice: Pivka Oro Met, Šiška, Krim, Deskle, Kolektor Idrija, Agrochem Hrast, Bistrica in Milje.

Tekme prvega kroga se praviloma igrajo v sredo, 16. 9. 2020 ob 17.30.

V primeru dogovora med kluboma, se posamezne tekme lahko odigra tudi v drugem terminu, vendar pa morajo biti vsi obračuni prvega kroga odigrani do 15.10. 2020. O novem terminu igranja klub domačin obvesti Komisijo za žensko balinanje na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Na mail komisije klub domačin pošlje tudi izpolnjen in podpisan zapisnik tekme, originalni zapisnik pa pisarni BZS, Tržaška 2, 1000 Ljubljana.

Komisija za žensko balinanje je opravila žreb prvega kroga Pokala BZS za članice. Za zagotovitev 8 klubov v drugem krogu tekmovanja, se prvi krog izpelje z 12 klubi. Z žrebom smo dobili 6 parov in dva kluba, ki se neposredno uvrstita v drugi krog. Klubi, ki so navedeni kot prvi so domačini.

V primeru neodločenega rezultata se izvede razigravanje v skladu s pravili o tekmovanjih, s po dvema igralkama v bližanju in zbijanju.

Pokal BZS članice, 1. krog, 16.9.2020 - 15.10.2020:

Pari 1. kroga:

Logatec – Pivka Oro Met

Modri val – Šiška

Postojna - Krim

Jadran Izola - Deskle

Kolektor Idrija – Agrochem Hrast

Bistrica - Milje

V drugi krog se neposredno uvrstita: Pobegi - Čežarji in Tičnica Rakek.

V jesenskem delu se odigra samo prvi krog. Drugi krog in zaključni turnir bosta na sporedu spomladi.

Sodniški zapisnik Pokal BZS –članice: https://www.balinarska-zveza.si/doc/obrazci/sodniski_zapisnik_pokal_clanice.pdf

Pravila o tekmovanjih za pokal BZS - članice: https://www.balinarska-zveza.si/doc/anali/pravila_tekmovanja_bzs_clanice.pdf

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije