Prehladna dvorana na Krimu

Derbi enajstega kroga v Ljubljani med domačim Krimom in gostujočim Hrastom se je pričel pol ure kasneje zaradi prehladne dvorane. Kot vemo je v pravilih zapisano, da je minimalno zahtevana temperatura 14 stopinj Celzija in ker ta pogoj po mnenju sodnika ni bil izpolnjen, je bilo potrebno ugoditi zahtevam pravilnika. Ljubljančani so dobili prve štiri igre in natančno zbijanje, po pričakovanju pa izgubili oba "tekaška" dvoboja. Zadni del dvoboja je Krim odigral rutinirano in se z novimi tremi točkami povzpel na lestvici na drugo mesto. Za presenečenje kroga je poskrbela Skala, ki je na domačem igrišču ugnala Luko Koper medtem ko je bila zmaga Rogaške nad oslabljeno Planino ob odsotnosti Jake Stenovca nekako pričakovana. Lokateks Trata je z novo zmago in ob porazu Hrasta ponovno povišala prednost na ligaški lestvici.

cool image

Rezultati - 11. krog