Prvi finalni obračun pripadel Hrastu

V balinarski dvorani v Sežani se je danes odigralo prvo srečanje finala letošnje superlige. To je prvo finale, v katerem se za naslov državnega prvaka potegujeta dve ekipi iz Primorske. Medtem ko Luka Koper lovi svoj drugi naslov, prvega so osvojili leta 2007 z zmago nad takrat favorizirano Zarjo prav v zadnjem krogu tekmovanja,  pa Hrast iz Kobjeglave napada prvo lovoriko. Pred 150 gledalci so zmagali Kobjeglavci, ki odhajajo v Koper z štirimi točkami prednosti. Luka Koper, ki je na domačem zelo zahtevnem terenu praktično nepremagljiva, še vedno ostaja favorit tega dvoboja. Štiri točke je vsekakor možno nadoknaditi, ampak Hrasta zagotovo ne gre vnaprej odpisati. Vsekakor nas prihodnjo soboto čaka zanimiv obračun, ki si ga bo vredno ogledati. Zanimivo bo tudi v Sežani, kjer bo Skala poskušala nadoknaditi šest točk zaostanka, kar pa zagotovo ne bo enostavno.

cool image

PLAY OFF - FINALE