Končan je redni del prvenstva

Končan je redni del letošnje super lige. Že pred današnjim zadnjim kolom smo praktično imeli odgovore na vsa ključna vprašanja. Zaključni turnir, ki bo na sporedu prihodnji konec tedna, bo tako drugič zapored v Škofji Loki, poleg domače Lokateks Trate pa bodo na njemu nastopili še Luka Koper, Aikea Antena in Hrast. Elitno balinarsko skupino po dveh sezonah zapušča Košana.

Enajskratni državni prvaki iz Škofje Loke so sezono pričeli z porazom, točko pa so izgubili tudi pri novincu v ligi. Ob vrnitvi Uroša Veharja v ekipo pa so enostavno mleli svoje nasprotnike in jih premagovali z visoko razliko. Luka Koper je v prvi polovici rednega dela izgubila le eno točko, v nadaljevanju sezone pa so na gostovanjih doživeli kar nekaj bolečih porazov medtem ko je domača trdnjava ostala nedotaknjena.  Aikea Antena je zagotovo prijetno presenečenje sezone. V svoji tretji superligaški sezoni se je Portorožanom le uspelo zavihteti med prvo četverico in s tem na zaključni turnir. Ekipa Hrasta je prikazala manj kot se je morda pričakovalo, sezono pa so Kobjeglavci rešili predvsem v drugi polovici rednega dela.

Prihodnji konec tedna vabimo vse ljubitelje balinanja v Škofjo Loko, kjer se bo končala jubilejna petindvajseta superligaška sezona. V soboto sta na sporedu polfinalna obračuna, v nedeljo dopoldne pa veliki finale. Dogajanje na Trati boste lahko spremljali tudi v spletnem prenosu na Hegy web TV

ŠKOFJA LOKA - FINAL FOUR

POLFINALE