Škofjeločani četrtič zapored

Za nami je še zadnje dejanje sezone 2016/2017 v slovenski balinarski super ligi. Šestinvajseta sezona ni postregla z morebitnim presenečenjem. Četrti zaporedni in skupaj trinajsti naslov državnih prvakov so zasluženo osvojili balinarji Trate iz Škofje Loke. Aktualni evropski podprvaki na slovenskih tleh, še posebej pa na domačem terenu, nimajo konkurence. Njihovo prevlado predvsem v klasičnih igrah sta minuli konec tedna na svoji koži izkusila Postojnska jama v polfinalu in Hrast v finalu končnice. Ne samo da so zmagali, svoje nasprotnike so dobesedno povozili, saj jim v tradicionalnih igrah niso prepustili niti točke. Kot zanimivost naj navedem, da so bile vse tri tekme v Škofji Loki odločene že po natančnemu zbijanju. Oba finalista bosta Slovenijo zastopala v evropskemu pokalu. Hrast bo moral najprej skozi predkrog medtem ko je Trata kot državni prvak uvrščena neposredno v četrtfinale.

SUPER LIGA - FINAL FOUR - POLFINALE

• HRAST - KRIM 15:3