Agrochem Hrast bo prezimil na vrhu

Podrobnosti

Z zmago v vnaprej odigranem obračunu 9. kroga na gostovanju v Kopru so balinarji Agrochem Hrasta potrdili naslov jesenskih prvakov.

Uvodni del nedeljskega obračuna v Kopru je ponudil izredno izenačene obračune v klasičnih igrah, ki so se razpletli z vodstvom domačinov s 5:3. Kobjeglavce je v dobro voljo spravil Jaka Štremfel z 39 zadetki v hitrostnem zbijanju, a je bil v zasedbi Marjetice Koper tekaško razpoložen tudi Dejan Korošec in domačini so zadržali minimalno vodstvo. Sledil je odločen odgovor Kraševcev v natančnem zbijanju, v katerem sta Marko Švara in Gregor Sever presegla mejo 20 točk, po zmagi v štafeti pa se je tehtnica prvič konkretneje nagnila na stran Agrochem Hrasta.

V zaključku dvoboja so gledalci ponovno spremljali vrhunsko dramo, v kateri je vodilno moštvo superlige z minimalnimi zmagami v trojki ter dvojice Gregor Sever - Erik Petrič in Mitje Petriča v igri posameznikov proti Senadu Ramiću iz Slovenske Istre odneslo poln izkupiček in bo praznične dni zasluženo preživelo na vrhu lestvice. Preostali obračuni 9. kroga bodo odigrani na tretji decembrski vikend ter v začetku januarja 2020.

Zapisnik: http://slavc.positiva.si/porocilo_super.php?liga=1&krog=9&a=5&b=7

Superliga, 8.krog: Agrochem Hrast - Ilirska Bistrica 18:8, Trata - Aikea Antena 21:5, Zabiče - Krim 15:11, Skala - Košana 22:4, Postojna - Marjetica Koper 14:12. 9.krog: Marjetica Koper - Agrochem Hrast 9:17, Košana - Zabiče in Ilirska Bistrica Trata 21.12.2019, Krim - Postojna 4.1.2020, Aikea Antena - Skala 11.1.2020.  Lestvica: Agrochem Hrast (+1) 16, Trata 12, Zabiče 11, Skala in Postojna 9, Krim in Ilirska Bistrica 8, Marjetica Koper (+1) 5, Aikea Antena 4, Košana brez točk.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije