Uvod v novo leto v Portorožu in Ljubljani

Podrobnosti

Z zaostalima obračunoma devetega kroga bodo v soboto popoldne v novo koledarsko leto zakorakali tudi balinarski superligaši.

Večina obračunov devetega kroga balinarske superlige je bila odigranih sredi decembra, Agrochem Hrast je z zmago v Kopru potrdil prvo mesto po polovici rednega dela tekmovanja, moštvi Trate in Zabič pa sta se z gostujočima zmagama utrdili tik pod vrhom in si zagotovili lepo izhodišče v boju za zaključni turnir.

Stanje v sredini lestvice je izredno izenačeno, zato bosta oba sobotna obračuna izredno pomembna. Aikea Antena bi se z zmago proti Skali pomaknila iz nevarnega območja. Po drugi strani bi se Sežanci z novima dvema točkama približali zasedbam iz vrha lestvice, zato gre na Belem Križu pričakovati zelo zanimiv obračun primorskih zasedb,

Podobno velja tudi za dvoboj na ljubljanskem Rakovniku, kjer bo Postojna branila točko naskoka pred Ljubljančani, ki so v domači dvorani letos zabeležili nekaj lepih zmag, med katerimi velja posebej omeniti tisto proti Škofjeločanom. Ker je v teku prestopni rok, bo zanimivo videti v kakšnih postavah bodo zaigrale vse štiri zasedbe, novo registrirani igralci pa bodo lahko za nove klube nastopili v desetem krogu.

Superliga, 9.krog: Marjetica Koper - Agrochem Hrast 9:17, Košana - Zabiče 7:19, Ilirska Bistrica - Trata 10:16, Krim - Postojna (11.1.2020 ob 15. uri), Aikea Antena - Skala (11.1.2020 ob 15 uri).  Lestvica: Agrochem Hrast 16, Trata 14, Zabiče 13, Skala (-1) in Postojna (-1) 9, Krim (-1) in Ilirska Bistrica 8, Marjetica Koper 5, Aikea Antena (-1) 4, Košana brez točk.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije