Poziv klubom

Balinarska zveza Slovenije poziva vse klube v 1. ligi - članice, 1. ligi, 2. ligi - zahod, 2. ligi - vzhod ter ligah U14 in U18, da sporočijo svoje predloge, glede nadaljevanja oziroma zaključka aktualne sezone v ligah, v katerih tekmujejo.

Zaradi širjenja koronavirusa in splošne prepovedi organizacije dogodkov je ligaško tekmovanje do nadaljnjega prekinjeno. Vodstvo Balinarske zveze Slovenije se trudi, da bi našlo primerno rešitev za sezono 2020. Pri tem so v prvi vrsti najbolj pomembni zdravje vseh članov balinarske družine ter interesi klubov.

Zato naprošamo vse zgoraj omenjene klube, da do srede, 8. aprila 2020, preko elektronske pošte Balinarski zvezi Slovenije posredujete vaš predlog za zaključek aktualne sezone, kot smo vas v četrtek, 2. aprila 2020, obvestili tudi preko elektronske pošte.

Vse predloge bomo podrobno preučili in nato sprejeli odločitev, ki bo ustrezala čim večjemu številu klubov.

O vseh nadaljnjih potezah boste pravočasno obveščeni, seveda pa bo BZS pri vseh odločitvah še naprej upoštevala vsa navodila pristojnih institucij.