Slovenska zmaga v Franciji

Slovenska mladinska reprezentanca je ta konec tedna nastopila na mednarodnem turnirju v francoskemu mestu Susville, v pokrajini Isere. Selektorja Aleš Škoberne in Anton Kosar sta za nastop izbrala Erika Čeha, Nika Švaro, Žana Sodca in Gašperja Povha. Odlične nastope so naši fantje kronali z osvojenim prvim mestom. Tekmovanje po posebnem programu so mladi reprezentantje pričeli z zmagami nad ekipo Isere 7:5, nad reprezentanco Monaka 7:5 in selekcijo Rhone Alpes 12:0. Kot zmagovalci skupine se je Slovenija v finalu pomerila z prvo selekcijo Francije in visoko zmagala. V posebnem točkovanju posameznih tehničnih disciplin sta Erik Čeh in Žan Sodec osvojila prvo mesto med štafetami, Žan je bil drugi v igri bližanja in zbijanja v krog, Gašper Povh je bil drugi med "brzinci" in v natančnemu zbijanju.

Za prvo mesto

• SLOVENIJA - FRANCIJA A 10:2

Za tretje mesto

• HRVAŠKA - ISERE  6:6 (114:112)