Pokal Postojnske jame 2017

V  soboto 19. avgusta  je  B.K. Postojna  organiziral  4.  pokal  Postojnske jame za  mlade  balinarje v kategoriji  U-18.   Turnirja se je udeležilo osem  dvojic iz  Hrvaške in  Slovenije.  Za  goste so  nastopili  vsi trenutno  najboljši  mladi balinarji medtem ko je bila slovenska zasedba  zaradi nastopa mladinskih reprezentantov za člansko izbrano vrsto na peteroboju v Tivatu precej  okrnjena.  Kljub  temu  so  gledalci uživali  v  zelo kvalitetnih  srečanjih. Zmagovalec  turnirja  je  bila favorizirana dvojica  iz  Rijeke  Mateo  Načinovič - Dario Juričič,  ki je  bila  v  finalnem  srečanju  uspesnejša  od dvojice  iz  Sežane, za katero  sta  nastopila  Jaka Štremfel  -  Jan  Guštin.  Tretje  mesto je osvojila  dvojica iz  Jadranovega  Karlo  Šaban  - Lovro  Šipek,  ki sta  za tretje  mesto  premagala  domačo  dvojico  Črt  Gombač  -  Jani Jarič. Kot  vedno  je  bila  tudi  tokrat organizacija  turnirja na najvišjem  nivoju.

Polfinale

• Rijeka :  Postojnska  jama 13 : 9
  • Sežana  : Jadranovo  10 : 8

Finale