BZS obvešča

Prijave igralcev za DP posamezno

Gostitelj državnega prvenstva v igri posameznikov v moški konkurenci, ki bo na sporedu 11.10.2020, bo BŠK Polje iz Ljubljane. Tekmovalna komisija Balinarske zveze Slovenije bo prijave za nastop sprejemala do 28.9.2020.

V skladu s Pravili o tekmovanjih 2020/21 bo Tekmovalna komisija Balinarske zveze Slovenije prijave za nastop na finalu članskega državnega prvenstva v igri posameznikov sprejemala do 28.9.2020. Tekmovanje bo na sporedu 11.10.2020 in bo potekalo po sistemu na izpadanje na večih prizoriščih v Ljubljani, zaključni del pa bo na balinišču BŠK Polje. Vse podrobnosti bodo objavljene v začetku oktobra.

Tekmovalna komisija BZS sprejema prijave na elektronski naslov:    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Klubi so za tekmovalce, ki bodo nastopili na državnem prvenstvu, dolžni poravnati kotizacijo v višini 15 evrov za prijavljenega tekmovalca na TRR Balinarske zveze Slovenije do ponedeljka, 28.9.2020, do 23.59 ure

Potrdilo o plačilu so klubi dolžni poslati do torka, 29.9.2020, do 23.59 ure po elektronski pošti na elektronski naslov:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Podatki za plačilo:

Balinarska zveza Slovenije