BZS obvešča

Znana sestava državnih lig

Tekmovalna komisija Balinarske zveze Slovenije je do predvidenega roka prejela prijave vseh klubov za tekmovanje v državnih ligah za sezono 2020/21. Žreb ligaškega tekmovanja bo opravljen v naslednjih dneh, prvi krog tekmovanja v prvih in drugih ligah pa bo predvidoma na sporedu na zadnji avgustovski vikend.

Superliga:

Skala Sežana, Trata Škofja Loka, Agrochem Hrast Kobjeglava, Zabiče, Krim Ljubljana, Ilirska Bistrica, Marjetica Koper, Postojna, Aikea Antena Portorož in Velenje Premogovnik.

1. liga – članice:

Krim Ljubljana, Agrochem Hrast Kobjeglava, Bistrica, Kolektor Idrija, Šiška Ljubljana, Pivka Oro Met, Deskle in Milje.

1. liga:

Planina Kranj, Logatec, Sloga Sneberje, Čirče VAN-DEN, Orlek Oro Met Pivka, Cesta, Center Kranj, Jadran Izola, Gradna GIK Obrov, Mengeš Rakoll in Košana.

2. liga – zahod:

Nanos, Planina Ajdovščina, Jadran Hrpelje – Kozina, Goriška Brda, Tabor Ozeljan, Kolektor Idrija, Cerkniško jezero, Pliskovica, Videm Košana, Katarina Novokračine in Kozlek Kuteževo.

2. liga – vzhod:

Tržič AC Žepič, Bistrica, Rogovila Tele TV, Trata mladi, Rogaška Crystal, Sodražica, Budničar, Zarja, Jesenice in Krško.