15. KONGRES ŠPORTA ZA VSE

Tudi letos bo Olimpijski komite Slovenije-Združenje športnih zvez skupaj s partnerji projekta izvedel že 15. Kongres športa za vse, dvodnevni dogodek, ki bo organiziran v petek, 27. in v soboto, 28. novembra.

Zaradi neugodne epidemiološke slike v državi se bo kongres odvijal v varnem spletnem okolju. Vabljeni, da se registrirate na povezavi kongres.olympic.si/udelezba in si pridobite dostop do dogodka in pripravljenih vsebin.

Letošnja naslovna tematika »Izzivi športnih organizacij na področju športne rekreacije, turizma in okolja« je namenjena izjemni globalni poziciji Slovenije tako z geografskega, infrastrukturnega in športnega vidika. Skupaj s priznanimi strokovnjaki in predavatelji so za vas pripravljene zanimive vsebine posvečene pregledu doseženega in poglobitvi razumevanja in sodelovanja različnih deležnikov, ki delujejo na področju športa, turizma in okolja, s ciljem še uspešnejšega nadaljnjega razvoja tako športa kot turizma. Pridobljene informacije vam bodo služile kot podlaga za nove programe, produkte in druge ideje v vaši dejavnosti.

Več o kongresu in programu si lahko preberete na spletni strani kongresa.

Vljudno vabljeni!