Vabilo na 15. kongres športa za vse

Spoštovani,

približuje se čas izvedbe že 15. kongres športa za vse, ki bo 27. in 28. novembra 2020.

Dogodek bo v celoti potekal na spletu in je brezplačen za prijavljene udeležence.

Osrednja tema letošnjega kongresa je Izzivi športnih organizacij na področju športne rekreacije, turizma in okolja.

Kongres je  namenjen športnim organizacijam, ki lahko ustvarijo nove programe in produkte oz. se vključijo v obstoječe ter si tako zagotovijo dodaten vir prihodkov za svojo osnovno dejavnost. V sobotnem delu smo pripravili tudi aplikativni delavnici nordijske hoje in vadbe za starejše.

V luči aktualnih razmer in trenutno sprejetih ukrepov za zajezitev širjenja okužb z novim koronavirusom so del vsebine kongresa tudi izzivi s katerimi se v teh razmerah sooča šport. V petkovem programu bomo organizirali zanimivo okroglo mizo ter praktične delavnice na temo organiziranja vadbe pri posameznih športih.

Vsebina kongresa bo tako potekala v različnih sobah hkrati med katerimi bodo lahko udeleženci prehajali nemoteno.

Dobrodošli!

Lep pozdrav,