Izbran novi poslovni sekretar in vodja pisarne

S 3.1.2020 je mesto poslovnega sekretarja in vodje pisarne Balinarske zveze Slovenije zasedel Simon Maljevac, ki je bil izbran preko razpisa.

Novi sekretar bo svoje delo opravljal na sedežu Balinarske zveze Slovenije, Tržaška 2, 1000 Ljubljana. Ob vseh zadolžitvah na delovnem mestu poslovnega sekretarja in vodje pisarne bo Simon Maljevac izvajal tudi naloge tiskovnega predstavnika Balinarske zveze Slovenije.

“Počaščen sem, da sem bil izbran za novega poslovnega sekretarja in vodjo pisarne Balinarske zveze Slovenije. Vsi moji predhodniki so opravili pomembno delo pri razvoju balinarskega športa v Sloveniji. Trudil se bom, da bom upravičil zaupanje vodstva Balinarske zveze Slovenije in da bodo vrata pisarne odprta za vse člane balinarske družine. Ker moje delo zajema tudi vlogo tiskovnega predstavnika, bom kar veliko časa na terenu, a bom skušal biti za vas vedno dosegljiv preko elektronske pošte in mobilnega telefona,” je po nastopu na funkcijo pojasnil Maljevac, ki je z balinarskim športom povezan že 30 let, saj je bil aktiven kot igralec v balinarskih klubih iz Kuteževega in Zabič, v zadnjih desetih letih pa o balinanju poroča za številne domače in tuje medije.