Razpis za organizacijo zaključnega turnirja in državnih prvenstev

Balinarska zveza Slovenije je objavila razpis za organizacijo zaključnega turnirja balinarske superlige, ki bo na sporedu konec marca, ter državnih prvenstev v letu 2020.

zvršni odbor Balinarske zveze Slovenije je na februarski 4. korespondečni seji potrdil razpisa za organizacijo zaključnega turnirja balinarske superlige ter državnih prvenstev. Vrhunec domače klubske sezone bo potekal 28. in 29. marca 2020, zainteresirani organizatorji pa morajo prijave poslati do 11. marca 2020 na elektronska naslova  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

V letu 2020 bodo na sporedu tudi številna državna prvenstva v ženski in moški konkurenci. BZS poziva vse območne balinarske zveze oziroma društva in klube območnih balinarskih zvez, ki so v skladu s Pravili o tekmovanjih pripravljeni organizirati katero od državnih prvenstev 2020, da najkasneje do 11. 3. 2020 na elektronska naslova  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  oddajo prijavo za organizacijo državnih prvenstev. Vse ostale podrobnosti lahko najdete v razpisni dokumentaciji na spodnjih povezavah:

priloga 1: Potrjen koledar tekmovanj 2020
priloga 2: Razpis - zaključni turnir Superlige