Sprememba termina EP Ljubljana 2020

Spoštovani,

obveščamo vas, da se je Balinarska zveza Slovenije skupaj z BŠK Krim Ljubljana in Evropsko balinarsko zvezo odločila za spremembo termina Evropskega prvenstva v balinanju za ženske, ki bi po prvotnem koledarju moralo potekati v Ljubljani od 6. do 9. maja 2020.

Vzrok za spremembo termina je epidemija novega koronavirusa. O novem terminu Evropskega prvenstva v balinanju za ženske vas bomo obvestili takoj, ko bo potrjen  strani pristojnih organov.

Vsi vpleteni v organizacijo tega tekmovanja soglašamo s spremembo termina. Upamo, da se bodo zdravstvene razmere v Sloveniji in po svetu čim prej normalizirale in bomo lahko letos v Ljubljani gostili najboljše evropske balinarke. Vsakodnevno smo v stiku z Mednarodno in Evropsko balinarsko zvezo. Obenem pa iščemo rešitve za izpeljavo domačih državnih lig in prvenstvev," je pojasnil predsednik BZS Primož Marinko.