Razpis za selektorja moške članske reprezentance

Balinarska zveza Slovenije objavlja razpis za selektorja moške članske reprezentance. Komisija bo obravnavala vloge, ki bodo prispele do 8. maja 2020.

Kandidati/ke morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

• strokovni naziv Trener II / alternativno strokovni naziv Trener I,
  • izkušnje na področju vodenja ekipe,
  • zaželjeno znanje tujega jezika,
  • najmanj V. stopnja izobrazbe,
  • vozniški izpit B kategorije.

Opis del in nalog selektorja moške članske reprezentance:

• vodenje moške članske reprezentance na velikih tekmovanjih ter drugih tekmovanjih po mednarodnem koledarju, ki se jih določi v letnem program dela,
  • organiziranje treningov, priprav in spremljanje pripravljenosti potencialnih reprezentančnih kandidatov ter spremljanje pripravljenosti članov mlajših reprezentančnih selekcij,
  • logistična pomoč pri organizaciji nastopov moške članske reprezentance na vseh tekmovanjih,
  • aktivno sodelovanje s Strokovnim svetom, predsednikom, sekretarjem in ostalimi organi Balinarske zveze Slovenije,
  • aktivno sodelovanje pri pripravi strokovnega in finančnega letnega načrta dela moške članske reprezentance,
  • priprava mesečnih poročil dela moške članske reprezentance,
  • spremljanje potreb po opremi moške članske reprezentance ter zagotavljanje gospodarne rabe opreme in financ,
  • skrb za pozitiven odnos članov reprezentance in pravilno komunikacijo z mediji ter reden kontakt s sekretarjem in predstavnikom za stike z javnostjo Balinarske zveze Slovenije,
  • udeležba na zaključnih državnih tekmovanjih in prireditvah Balinarske zveze Slovenije po predhodnem dogovoru,
  • ostala področja po navodilih predsednika in vodstva Balinarske zveze Slovenije.

Vloge s kratkim življenjepisom in opisom dosedanjega dela (reference) ter podrobnim opisom načrtovanega programa dela moške članske reprezentance naj kandidati/ke posredujejo s priporočeno pošto na naslov: Balinarska zveza Slovenije, Tržaška 2, 1111 Ljubljana, s pripisom »NE ODPIRAJ – razpis za selektorja reprezentance« ali po elektronski pošti na naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  s pripisom “Razpis za selektorja reprezentance”, najkasneje do 8.5.2020.

Vse pravočasno prispele vloge bo obravnavala komisija, ki jo določi Izvršni odbor BZS. O izbranih kandidatih za selektorja bodo prijavitelji/ke obveščeni po potrditvi na naslednji seji Izvršnega odbora. Balinarska zveza Slovenije bo z izbranim kandidatom/ko sklenila dvoletno pogodbo.

>>>   Razpis za selektorja moške članske reprezentance   <<<