Izobraževanje za naziv Trener 1

Obveščamo vas, da Balinarska zveza Slovenije v sodelovanju z Univerzo v Ljubljani - Fakulteto za šport razpisuje izobraževanje za naziv Trener 1.

Fakulteta za šport je razpisala sklop predavanj obveznih vsebin, ki predstavljajo obvezni del vseh programov usposabljanja 1. stopnje sprejetih po Zakonu o športu, ki je stopil v veljavo 24.6.2017.

Tečaj bo potekal v drugi polovici maja 2020 in bo izveden na daljavo, torej preko ene od aplikacij za učenje na daljavo (Zoom, MS Teams). Fakulteta za šport si pridržuje pravico do spremembe urnika, v kolikor bi se ukrepi za omejevanje gibanja in druženja sprostili in bi bila klasična izveba usposabljanja spet mogoča.

POGOJI ZA USPOSABLJANJE:

Kandidat za usposabljanje v tem programu mora izpolnjevati naslednje pogoje:
- najmanj dokončana 3 letna poklicna šola
- najmanj 4 leta tekmovalnih izkušenj
- starost nad 18 let
- sposobnost za usposabljanje igralcev v posameznih elementih balinarske igre

Kotizacija:

Cena predavanj obveznih vsebin

90,00 EUR  - zgodnja prijava – prijave in plačila prejeta do vključno ponedeljka, 11.05.2020.
120,00 EUR  - prijave in plačila prejeta od vključno torka, 12.5.2020 do vključno torka, 19.5.2020.

Vse informacije o razpisu boste našli na POVEZAVI NA RAZPIS.

Naprošamo vas, da o prijavi na sklop predavanj obveznih vsebin obvestite tudi pisarno Balinarske zveze Slovenije preko elektronske pošte:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Drugi del izobraževanja za naziv Trener 1 (predavanja za posebne vsebine) bo izvedla Balinarska zveza Slovenije, takoj po normalizaciji razmer v državi. O točnih datumih omenjenega izobraževanja boste pravočasno obveščeni. Cena bo odvisna od števila prijavljenih.

Predavanj za posebne vsebine se bodo lahko udeležili vsi posamezniki/ice s potrdilom o opravljenih obveznih vsebinah za Trener 1 v letu 2020 ali v preteklih letih.

Balinarska zveza Slovenije bo po normalizaciji razmer objavila tudi razpis za izobraževanje za naziv Mentor.