Potrjen Pravilnik o članstvu območnih balinarskih zvez v BZS in registraciji igralcev

Zbor članov Balinarske zveze Slovenije je potrdil prenovljen Pravilnik o članstvu območnih balinarskih zvez v BZS in registraciji igralcev.

Posodobljen Pravilnik o članstvu območnih balinarskih zvez v BZS in registraciji igralcev, ki so mu organi Balinarske zveze Slovenije v zadnjem obdobju namenili veliko pozornosti, vsebuje kar nekaj novosti:

- poenostavljen proces registracije igralcev,

- administrativno takso za prestope igralcev (administrativna prestopna taksa za prestope znotraj BZS v višini 100 evrov, za prestope v tujino v višini 150 evrov),

- nadomestilo za vzgojo igralcev (klubi lahko ob prestopu igralca od dopolnjenega 14. leta do 18. leta starosti zahtevajo Nadomestilo za vzgojo za igralca),

- nov obrazec za Evidenco in registracijo igralcev po klubih za sezono 2020/21, ki je v skladu z navodili Olimpijskega komiteja Slovenije za registracijo igralcev in ga morajo uporabljati tako državni kot območni ligaši. Obrazec je na voljo na spletni strani BZS v elektronski obliki in ga lahko z enim klikom prenesete na svoj računalnik. Izpolnjen obrazec z vsemi potrebnimi podatki je potrebno posredovati pristojnim organom v elektronski obliki (Excelova datoteka v xls ali xlsx obliki)

Predstavniki OBZ morajo po elektronski pošti pisarni BZS poslati Obrazec za evidenco in registracijo igralcev po klubih, ki nastopajo v območnih ligah, v elektronski obliki (Excelova datoteka v xls ali xlsx obliki) do konca septembra 2020.

V kolikor se bodo pojavila morebitna vprašanja ob vzpostavitvi novega Pravilnika o članstvu območnih balinarskih zvez v BZS in registraciji igralcev, se lahko obrnete na pisarno BZS preko elektronske pošte:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .