Skip to content

Enostavni in hitri načini, da boste videti 10 let mlajši

  Enostavni načini da boste videti mljaše

  Iščete hiter in enostaven način za mlajši videz? Oglejte si teh 5 preprostih frizur, s katerimi boste v nekaj minutah videti nekaj let mlajši! Te pričeske so kot nalašč za zaposlene ženske, ki želijo biti videti čim bolje, ne da bi za to porabile več ur v frizerskem salonu. Ne glede na to, ali zamujate v službo ali se pripravljate na posebno priložnost, vam bodo te pričeske v trenutku pomagale doseči mladosten videz!

  Enostaven način za spremembo pričeske je, da spremenite način delitve las. Če lase običajno delite na strani, poskusite s sredinskim delom. Če pa običajno nosite spuščene lase, si jih spnite v čop ali čop. Poskusite lahko tudi z različnimi dodatki za lase, kot so naglavni trakovi, sponke in lasne vezi. Če imate dolge lase, jih lahko spletete v kito ali jim dodate valove ali kodre. Na spletu je na voljo veliko navodil, ki vam pokažejo, kako ustvariti različne pričeske. S preizkušanjem novih stilov in izdelkov lahko najdete videz, ki vam najbolj ustreza.

  Ne glede na to, ali imate naravno kodraste ali valovite lase ali pa želite eksperimentirati z novim slogom, obstaja veliko načinov za doseganje želenega videza. Če imate čas za vsakodnevno urejanje, lahko uporabite likalnik za ravne in gladke lase. Če imate premalo časa, so na voljo tudi izdelki za ravnanje, s katerimi lahko dosežete želeni videz. Ne glede na izbrano metodo ne pozabite uporabljati izdelkov za zaščito pred vročino, da bodo vaši lasje ostali zdravi in nepoškodovani. Z malo truda boste imeli popolno pričesko za novo leto.

  Če se počutite samozavestno in družabno, poskusite s svetlim, drznim odtenkom. Če se želite izraziti, izberite barvo, ki je zunaj vašega običajnega spektra. Če pa se želite le zabavati, so začasne barve prava izbira. Vendar imejte v mislih, da svetlejši kot so vaši lasje in svetlejši kot je umetni odtenek, manjša je verjetnost, da bo resnično začasen. Če torej niste pripravljeni na dolgoročno zavezo, se raje držite temnejših odtenkov ali odtenkov, ki so bližje vaši naravni barvi. Z malo eksperimentiranja boste zagotovo našli popolno barvo, ki bo odražala vaše razpoloženje – le ne pozabite se zabavati!

  Za tiste, ki želijo nekoliko bolj dramatičen videz, so odlična izbira lasnice. Lase lahko nosite dolge ali kratke, ravne ali valovite, razcepljene na sredini, na strani ali celo s konjskim repom. Slog ofine lahko spremenite tudi glede na svoj življenjski slog. Če iščete slog, ki ne zahteva veliko vzdrževanja in ga je mogoče zlahka povečati, so dolge in modrikaste lasnice dobra izbira. Če pa iščete slog, ki ga lahko spremenite po želji, vam bodo morda bolj ustrezale krajše lasnice. Ne glede na to, kakšen slog izberete, so lasnice preprost način za posodobitev vašega videza.